Nehezebb pillanatokra...

" Jelenlegi gondolataid teremtik meg jövőbeni életedet " Rhonda Byrne . Én e szerint gondolkodom.

Igen vannak nehezebb pillanatok, de Hála Istennek kevés, és úgy érzem a hozzáálláson sok múlik. Az, hogy kezelések közt töltöm testem vitaminokkal, ásványi anyagokkal, erővel ez alap. De az állopotot nagymértékben a gondolatok befolyásolják.

Egyik legrosszabb élményem az első MRI vizsgálat volt. Talán azért mert az derítette ki igazán a tényeket, a kényelmetlen helyzet, a hideg stb....de úgy jöttem ki, hogy ez borzalmas . Kicsit tartottam a 2. tól. de kerestem a dolgokat mivel tehetem elviselhetőbbé. Kedvenc fodrászom mondta, hogy az Ő fia, aki zenész egy hangversenyt képzelt az egészbe. Aki volt már MRI-n tudja miért mondom.... Nos én is hangversenyen éreztem magam, volt egy- két ütem , amit kimondottan vártam, és csak kuncogtam magamban. Amikor épp nem , akkor viszont mantráztam. Lehet kicsit furcsán néztek most, de próbáld ki, ha mélyponton vagy. Keress egyet , ami tetszik és kikapcsol. Kimondottan élveztem az MRI-t és dupla annyi időt is eltudtam volna lenni. Az első pedig egy örökkévalóságnak tűnt.

A kezelés alatt is, mikor olyan anyagot kaptam , ami elég nagy számba alergiát vált ki, hogy ne arra figyeljek hogy milyen hatásokat kellene éreznem, a telefonra töltött kedvenc mantrámat hallgattam , vagy egy órán keresztül.

Van pár kedvenc számom amit jól feltekerek ha kicsit rosszabb pillanatba vagyok, és ágyba fekve tombolok rá :)

Kezelések után van pár nap amikor csak feküdni bírok, olyankor órákon át hallgatom kedvenc mantrám , ami teljesen kikapcsol és feltölt.

 " Minél jobban érzed magad, annál több ennek megfelelő dolgot vonzol, amitől még jobban érezheted magad, vagyis egyre jobban és jobban leszel..." Dr. Joe Vitale

Találd meg azt a dolgot, amitől jobban leszel,ami jobb kedvre derít. Akár zene, akár film, fénykép nézegetés a gyerekekről, családról ...és tartsa benned a lelket az, hogy csak pár napig tart...Nem engedheted meg magadnak, hogy az elméd által sugárzott kósza gondolatok még mélyebbre húzzanak.

És mikor már felbírok kelni, és elbírok menni a boltba, akkor kicsit shoppingolok :) gondolván , megérdemlem :) , és valami kis lélekmelengető rucival térek haza :))))))))))))))))))) aminek aptya nagyon örülni szokott .:)