Köszönöm Nektek !

Azért kezdtem el írni, hogy talán segíthetek azoknak , akik még ezen út előtt állnak, és mert  jött egy érzés , hogy ez  az egyik feladatom ezzel a helyzettel, ez a küldetésem.

Én mit kaptam ? Őrületet ! Komolyan . Nem gondoltam volna, hogy ennyi ember gondolatát, szemléletét hozzáállását a dolgokhoz megváltoztatom. Többszörösét kaptam Tőletek annak, amit én adni tudtam. Az egyensúly itt is működik. Ha adsz, kapsz.  Sokkal többet ! Pedig nem ezért csináltam, aki jól ismer..tudhatja.

Egy " Köszönöm " -ben nagyon sokminden benne van. Én rengeteget kaptam......TŐLETEK ! Az aggódások, a szorítások műtét napján, a jó kívánságok, az érdeklődések, telefonok, üzenetek amiket folyamatosan kapok írtó nagy erőt adnak. Nem is sejtitek mekkorát. Óriásit adtok Ti is nekem.

Miútán kiderült a dolog, olyan érzésem volt, mintha mindenki segíteni szeretne valahogy . Nem merem felsorolni kitől mit kaptam ,mert félek kihagyok valakit. A tanácsok, a profi fényképek,  a hogy vagy -telefonok, az első kezelésen történtek :), a kórházi barátok, a kezelők, az orvosok, az injekció beadók :)         ( még magam nem bírtam megbökni, azért nekem sem megy minden :)    ) a szállást adók, a látógatok, a lelki tanítások, a gyerekek lelki békéjéért felelősek,  a kommentelők......leírhatatlan. Tudjátok mit érzek most ? HÁLÁT !  Lehet sosem tudom meg milyen összetartás van körülöttem, ha ez nem történik meg. Egy barátot sem vesztettem, sőt.......több lett. Férjem, gyermekeim , szüleim,  családom , közeli barátaim hozzáállása példa értékű. Szinte közel harcok voltak ,ki miben tudna segíteni. Sosem tudok elég hálás lenni, úgy érzem.

Nincs még vége, de talán a nagyján túl vagyok...igaz ezt csak egy valaki tudhatja --és az nem én vagyok :) . 

Úgy élem meg ezt az egészet, mint egy vidám parkot. Bementünk a kapun, megváltottuk a jegyet ( még ha ezt nem is önszántunkból tettük ) de az, hogy  hogy érezzük magunkat odabent, nagyrészt tőlünk függ. Van egy elvarázsolt kastély , mikor bemész és nem tudod melyik sarkon mi vár rád, de próbálsz felkészülni a téged érő lehetséges hatásokra, van hullám vasút.....gondolom ezt az érzést nem kell túl magyarázni. Néha jön egy bohóc, aki jól képen vág, de csak azért , hogy erősebben állj fel, van vatta cukor, csokis pattogatott kukorica :) ,  óriás kerék ---melyről teljesen új kilátás van a téged körülvevő világra......és a nap végén a kijárat, ahol kicsit fáradtan, élményekkel tele, de vigyorral az arcodon mész ki .  Kicsit még élvezzük ezt a parkot és egyre több élménnyel, egyre vidámabban megyünk a kijárat felé.

 Ahhoz, hogy az a mosoly ott van, óriási szerepetek van .

 

KÖSZÖNÖM